7Aug

Jak zastavit Netflix z automatického přehrávání další epizody

Funkce

Netflix "Post-Play" je primárně zaměřena na sledování záblesku. Je to pěkné, když se chystáte na všechny pět sezón Breaking Bad, ale pokud nepoužíváte televizor v 18tihodinových sezeních v maratonu, může to být nepříjemné.Naštěstí je můžete vypnout.

Nechápejte nás špatně, všichni jsme spadli do portlandské - jen-jedné-více-epizodové pasti, což je důvod, proč Netflix autoplaying schopnosti jsou tak geniální.Ukázalo se však, že nechceme vždy sledovat celou sérii v jednom zasedání.Někdy chceme vybírat a volit epizody podle jejich individuálních zásluh, a to nejen proto, že jsou další ve frontě, nebo možná chceme jen sledovat jednu epizodu a pak něco jiného.

Bez ohledu na to, co potřebujete a co chcete, nejste uvíznutí v programu Post-Play, můžete jej vypnout, i když to není úplně praktické.

Vypnutí přehrávání

Vypnutí funkce Post-Play není něco, co můžete dělat náhodně.Ve skutečnosti, pokud nevíte, zda existuje možnost nebo ji hledáte, možná ji nikdy nenajdete. Je to proto, že Netflix je zakopává v nastavení účtu, což znamená, že musíte použít Netflix.com.

Vzhledem k tomu, že změnou v profilu prohlížení použijete, je to univerzální, což je také nevýhoda, protože při příštím odchodu z libovolného vašeho zařízení a chcete, aby se věci automaticky přehrály, musíte jej znovu povolit.

Chcete-li začít, přejděte na stránku Netflix.com pomocí prohlížeče, který si vyberete. V rozbalovacím menu vedle názvu v pravém horním rohu klikněte na možnost "Váš účet" z možností.

Dále na obrazovce Můj účet vyhledejte "Můj profil" a klikněte na "Nastavení přehrávání".

Možnosti nastavení přehrávání jsou velmi jednoduché.První je místo, kde můžete určit využití dat na obrazovce.výchozí hodnota je "Auto".

V nastavení nastavení dat zrušte zaškrtnutí políčka vedle možnosti "Přehraje další epizodu automaticky" a potom klikněte na tlačítko "Uložit".

Další věcí, kterou musíte udělat, je opětovné načtení všech aplikací, které jste připojili k účtu, což znamená, pokud je to nutné, ukončení a opětovné otevření.

V systému iOS poklepejte dvakrát na tlačítko Domů a přetáhněte prstem nahoru aplikace Netflix a znovu ji otevřete.

V systému Android klepněte na pravé tlačítko Přehled a přetáhněte prstem, zavřete aplikaci Netflix a znovu ji otevřete.

Jelikož je služba Post-Play nyní zakázána ve všech vašich zařízeních, v jiných počítačích, herních konzolách atd., Pokud chcete sledovat další epizodu, budete muset fyzicky kliknout na tlačítko přehrávání.Můžete se také vrátit k prohlížení Netflixu nebo sledovat jinou epizodu z této série.

Chcete-li znovu spustit přehrávání pošty, jednoduše zopakujte výše popsané kroky a znovu proveďte kontrolu v nastavení přehrávání.

Bylo by mnohem pohodlnější, kdybychom mohli zapnout a vypnout službu Post-Play na základě aplikace. Nastavení aplikace Netflix je však smutné Spartan. Možná nejlepší řešení je vytvořit druhý profil a poté jej vybrat, pokud chcete automaticky přehrát deset sezón přátel.

Zatímco si myslíme, že Post-Play má určitě smysl a je hezké mít, je dobré, že můžeme také potlačit pokušení zbytečně si vybírat a volit si vlastní seznamy hodin. Máte dotaz nebo komentář, který chcete přidat? Zanechte prosím vaše připomínky v našem diskusním fóru.